2010. január 22., péntek

Strify interjú 01. Musique Evous


megjelent: 2010 január 22.
interjút készítette: Carole Bouchard
fotó: PR Brown
fordította: Dawn

Szia Strify! El tudnád nekünk magyarázni a Cinema Bizarre szétválásnak okait?
Először is, a kiadónknak semmi köze hozzá. Tegnap a bejelentéskor mindent elmondtunk amit lehetett. Három évig intenzíven együtt utaztunk és ez idő alatt sokat változtunk. A We're all Toyz turné után úgy döntöttünk megnézzük mit is sikerült elérnünk. A döntést láthatjátok. Nem tudok többet hozzátenni.

Ez a Cinema Bizarre végleges döntése?
Tudod, ezt nem egy nap alatt döntöttük el, ért már a dolog, és mindannyiunk számára nehéz döntés volt. Minden csapattag meg van elégedve a döntéssel.

Volt már szóló projekted?
Ha elmondanám neked, azt hiszem megkopasztana valaki! Annyit mondhatok, hogy a fejem robbanásig tele van ötletekkel, kész vagyok egy új kalandra, és keresem azokat az embereket, akikkel együtt dolgozhatnék.

Az elmúlt évek nyilvánvalóan fontosak számodra, mi volt a legjelentősebb élményed?
A zene a legfontosabb dolog az életemben. Sok rajongó azt mondja nekem, hogy nem tudják elhinni, hogy a Cinema Bizarre-nak vége van. Csak annyit tudok mondani, hogy a legfontosabb dolog, ami ott van számukra, az a zene.


Félsz az elkövetkező időszaktól?
Az elbúcsúzás jó dolog is lehet, ha az valami újnak a kezdete....

És a Cinema Bizarre munkájának melyik pontjára vagy a legbüszkébb?
A legtöbb rajongónk fiatal és nagyon meg vagyok hatódva valamint nagy hatással van rám, hogy ekkora befolyást gyakoroltunk a kinézetükre és az életstílusukra. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert hűségesek és odaadóak. Ő általuk volt lehetséges az egész.


A kezdetek és a mai nap között mi változott meg?
Mindig álmodozó és reménytelenül romantikus leszek. Azt hiszem kezdem megérteni mit jelent felnőni. Az ének számomra olyan, mint a lélegzés, így biztos vagyok abban, hogy halljátok még a hangomat. Mindezek mellett ne felejtsétek el a legfontosabb dolgot: Maradjatok bizarre-ok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése