2010. január 22., péntek

Ki? Miért? Hogyan? A Strify's Crew bemutatkozik

Eredettörténet:
Egyszer volt, hol nem volt, volt két lány, akik a birodalom királyának legszebb lányai voltak.
Nos, a viccet félretéve, a kit admin barátságát mi sem fémjelezhetné jobban, mint ezen oldal megnyitása.
Ennél is tovább menve, van egy régi történetünk, mely szerint a Strify's Crew az a társaság, akik az ő közvetlen segítői, és mindig mindenben támogatják. Support! - vágná rá az egyszerű olvasó, de neeem, ez ennél sokkal többről szól. Mert mi a support? Rajongók tömörülése. Én pedig nem szeretem azt a szót, hogy rajongó. (De javíts ki, Eww, ha nem így van.) Rajongani általában csak pár évig szokás, és lehet eléggé elvakultan is. Mi nem rajongók, hanem múzsák vagyunk - igen, mondhatnánk ezt is. Csak az hiányzik éppen hozzá, hogy ehhez Mr. Strify-t személyesen kéne ismernünk, és ez hiányzik becses életünkből.

Miért nyitottuk meg az oldalt?
Gyűjtünk tehát olyan dolgokat, amik Jack Strify-val kapcsolatosak. Adatokat, interjúkat, képeket, videókat, ZENÉT, és mindent ami szemnek, szájnak, (fülnek?) ingere. Ugye milyen jól hangzik?
Elfogultak vagyunk?
Nem mondanám.
Senki sem tökéletes, még Strify sem. Épp ezért ez egy olyan oldal legyen, ahol mindenki kifejtheti a véleményét, gondolatait. "Nincs rossz válasz, ha meg tudja indokolni" - mondta egyetemi tanárom, és ebben van némi igazság. A pocskondiázókat, pletykagyártókat, és gyűlölködőket azonnali hatállyal kizárjuk. Ilyen emberekre nincs szükségünk.
De tényleg, miért is nyitottuk meg akkor ezt az oldalt valójában...?
Összességében azért, hogy mindenki találjon valami kedvére valót itt. Legyen "spaß" vagy "fun", ki melyik szót szereti jobban. Hogy összegyűjtsük az embereket, hogy összefogjunk, hogy legyen egy jó közösség. Itt nem számít, hogy honnan jöttél vagy hogy hová tartasz.
Nekünk Rád van szükségünk. Az ötleteidre, gondolataidra, a véleményedre.

És a Cinema Bizarre?
Szükséges mennyiségben foglalkozunk a zenekarral. Elsősorban mi itt egy személyre koncentrálunk, tehát ha valaki abban a hitben van, hogy CB-s fansite-ot olvas, akkor az téved.

Mi az amit biztos, hogy NEM csinálunk?
Nem leszünk "starfucker"-ök.
Nem úgy akarunk Strify kegyeibe férkőzni, hogy közben átgázolunk mindenen és mindenkin.
Minket nem befolyásol mások véleménye.
A többi CB-s sráccal ezen az oldalon nem foglalkozunk.
És végül:
Minket Strify nem csak addig és azért érdekel, mert sztár.

Most ennyi jutott hirtelen eszembe.
Az oldalt folyamatosan építjük, szépítjük.
Love mindenkinek, Dawn.

1 megjegyzés: